Vårt team - CoffeeWell
15265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15265,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vårt team

dr. Johan Ungerstedt

En sann kaffenörd som under sina år som läkare kommit att uppskatta kaffets uppiggande egenskaper. När Johan inte är upptagen med skalpell på akutmottagningen forskar han på Karolinska institutet – bland annat om kaffets hälsoeffekter. Det är naturligtvis Johan som förser oss med all spännande fakta om kaffet ned till molekylnivå. Kika gärna in på bloggen Coffeelosophy för att del av spännande nyheter. På fritiden leker Johan gärna barista med ett egenimporterat åbäke till espressomaskinen.

Lars Palmqvist

Teamets muskelknutte som tar ned de flesta i en oktagon med koffeinladdad råstyrka. Utanför ringen är han desto fredligare och behärskar även den mer civila tekniken av att kunna tala omkull vem som helst.

Joel Mattila

Teamets egen hustomte som slipar företagets digitala stenar och ser till att kommunikationen flyter på som den skall. Dricker kaffe som en sann finne bör göra.