Vår story - CoffeeWell
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vår story

Hemligheten ligger i rostningsmetoden

Genom att rosta bönorna med en helt naturlig metod, utan några kemikalier eller vattenånga, försvinner de irriterande syrorna som gör magen sur. Denna unika patenterade rostningsmetod påverkar varken den fina kaffesmaken eller koffeinhalten. Ganska bra för alla som gillar att fika mycket och ännu bättre för alla som får orolig mage av kaffe, eller hur? Det är det som gör att somliga kallar CoffeeWell® för Functional Food. Det kan i och för sig vara både sant och riktigt, men vi säger hellre Emotional Food, eller må-bra-kaffe. Det ju det CoffeeWell® är – Feel Good Coffee for Feel Good People®.

Ett kaffe för välbefinnande

Föreställ dig den varma känslan av att sätta läpparna mot en kopp nybryggt kaffe. Den härliga aromen av högkvalitativa bönor fyller dina sinnen. Du njuter av ett kaffe med koffein som gör hjärnan piggare och sinnena skarpare, fast utan irriterande syror som gör magen surare. Du känner dig lite gladare, blir lite lyckligare och känner dig tillfreds med dig själv. Dina dagliga besvär och stress försvinner för tillfället, självförtroendet stärks och du vet att du till fullo kan njuta av en riktigt god kopp kaffe, liksom resten av dagen. CoffeeWell® är helt enkelt ett kaffe för ditt välbefinnande.

En egen kaffekategori

CoffeeWell® lever i en annan värld, en värld av välbefinnande. Vi ser inte de andra kaffeproducenterna som konkurrenter. De svamlar om bönor, importerade från exotiska plantager och tävlar om den smaskigaste arombeskrivningen som ”toner av knäck, ljus choklad och röda bär”. I vår värld ska man helt enkelt kunna njuta av gott kaffe och samtidigt må bra. Det är det som är så unikt med CoffeeWell®. Det är också förklaringen till att CoffeeWells förpackning ser lite annorlunda ut. Vi hoppas att du känner dig lika glad och pigg som oss bara av att titta på vår fina förpackning.