Vårt kaffe - CoffeeWell
15319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15319,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vårt kaffe

Happy Belly Blend

CoffeeWell® – ett kaffe av finaste kvalitet som är skonsamt för magen utan att göra avkall på smak eller koffeinhalt.

Ett mildare kaffe av 100 % Arabicabönor från Etiopien och Sydamerika. Fruktig arom med toner av choklad och fyllig smak. En varsam mellanrostning bevarar smak och arom på bästa sätt så att du kan njuta av ett riktigt gott kaffe.


Magvänligt kaffe med exklusiv smak och arom

CoffeeWell® använder endast de finaste Arabicabönorna från Etiopien och Sydamerika. Den karaktäristiskt fruktiga aromen av citrus, aprikos och toner av choklad från de Etiopiska bönorna blandas med de Sydamerikanska bönornas syrligt krämiga smak till en balanserad komplex smakupplevelse. Bönorna rostas varsamt till en perfekt mellanrost med exklusivt fyllig smak så att du som i vanliga fall känner av magen vid kaffeintag äntligen kan njuta av ett riktigt gott kaffe.


Kaffe – en dryck med många effekter

Kaffe är ett av världens mest komplexa livsmedel och innehåller mer än 1 000 identifierade substanser. Den mest välkända är koffein, som gör att man känner sig piggare, men kaffe innehåller också naturligt höga halter av nyttiga antioxidanter, som bidrar till att skydda kroppens celler mot fria radikaler. De senaste rönen är att kaffe även verkar vara skyddande mot sjukdomar som Diabetes, Parkinsons och Alzheimer (läs vidare under Kaffe och hälsa).

Magvänligt kaffe men med bevarad koffeinhalt, smak och arom

I vaxlagret runt kaffebönan finns syror som kan irritera din mage. Vid vanlig kafferostning förblir dessa ämnen kvar på bönan, vilket bidrar till att många upplever att de får magbesvär av kaffe. Det finns metoder att framställa magvänligt kaffe med lägre halter av dessa syror genom användning av kemikalier eller genom att tvätta bönorna med vattenånga under hög temperatur. Genom att minska halten av koffein genom olika tvättningsprocesser kan man också få ett kaffe som är mildare mot magen, dock med lågt koffeininnehåll. Alla dessa metoder resulterar dock i att kaffet förlorar mycket av sin smak och arom. CoffeeWell®’s unika naturliga rostningsmetod påverkar varken den fina smaken eller koffeinhalten, vilket ger ett magvänligt kaffe med naturligt höga antioxidanter som är lika uppiggande som gott. CoffeeWell® är helt enkelt kaffet för ditt välbefinnande.